Arsenal ontsnapt bij Everton

Tussen de twee wedstrijden in de play-offs voor de Champions League tegen Besiktas door, heeft Arsenal zaterdagavond de eerste punten in de Premier League verspeeld. De ploeg van coach Arsène Wenger kwam bij Everton met 2-2 nog goed weg ook.

De thuisclub leidde bij rust met 2-0 dankzij treffers van Seamus Coleman en Steven Naismith. Aaron Ramsey verkleinde in de 83ste minuut voor de Gunners de achterstand, waarna Olivier Giroud in de slotminuut zijn ploeg alsnog behoedde voor een nederlaag.

Door de late remise belandde Arsenal op vier punten uit twee duels. Everton staat op twee punten.

Arsenal speelt woensdag in Londen de return tegen Besiktas, met als inzet een plaats in de groepsfase van de Champions League. Het eerste duel eindigde in Turkije in 0-0.