NOS VoetbalAangepast

Real weigert bod Barça op Di María

FC Barcelona heeft tevergeefs een poging gedaan om Ángel di María van Real Madrid over te nemen. De 26-jarige Argentijn leeft in onmin met de Madrilenen en Barça probeerde daarvan te profiteren. De Koninklijke wenst echter niet mee te werken aan een overgang. Dat melden Spaanse media.

Volgens dagblad Sport wilde Florentino Perez niet eens onderhandelen over een transfer. Barcelona zou een bod van zestig miljoen hebben uitgebracht op de Argentijnse linkspoot.

Het bod is opmerkelijk, omdat overgangen tussen de twee Spaanse grootmachten erg gevoelig liggen en Barcelona net zo'n 81 miljoen euro heeft uitgegeven aan de transfer van Luis Suárez.

Reservebank

Di María heeft nog een contract tot 2018, maar lijkt door de komst van James Rodríguez en Toni Kroos op de reservebank terecht te komen. Tijdens de transferperiode werd Di María al in verband gebracht met Manchester United en Paris Saint-Germain.

Zelf heeft hij ook al te kennen gegeven graag te willen vertrekken. Hij maakte in 2010 de overstap van Benfica naar Real voor een bedrag van 25 miljoen euro.

Niet opgenomen

Di María komt voorlopig niet voor in de plannen van trainer Carlo Ancelotti. Hij maakt geen deel uit van de 18-koppige selectie die vrijdagavond op bezoek gaat bij Atlético Madrid voor het tweede duel om de Spaanse Supercup. Ook de Duitser Sami Khedira ontbreekt in het keurkorps van Real Madrid.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl