NOS VoetbalAangepast

Di María wil weg bij Real Madrid

Ángel di María wil weg bij Real Madrid. De 26-jarige Argentijn heeft nog een contract tot 2018, maar is door de komst van James Rodríguez en Toni Kroos op de reservebank terechtgekomen. Manchester United en Paris Saint-Germain zouden interesse hebben in de vleugelaanvaller.

Volgens Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti heeft Di María een aanbod tot contractverlenging afgeslagen en heeft hij de clubleiding om een transfer verzocht. "Hij moet nu een oplossing zoeken. Als de transferperiode sluit en hij is hier nog steeds, werken we gewoon verder met hem samen en is er geen probleem", zei Ancelotti.

Di María was afgelopen seizoen een van de dragende spelers bij Real Madrid en de uitblinker in de met 4-1 gewonnen Champions League-finale tegen Atlético Madrid. Hij maakte in 2010 de overstap van Benfica naar Real voor 25 miljoen euro.

Ook Khedira weg?

Volgens Ancelotti is de kans aanwezig dat ook Sami Khedira weggaat bij Real Madrid. De Duitser heeft nog een contract voor één seizoen en heeft onlangs een aanbieding voor een nieuw contract afgewezen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl