NOS VoetbalAangepast

Ajax trekt aanbieding Eto'o in

Ajax heeft een streep gezet door de komst van Samuel Eto'o. De landskampioen heeft het management van de transfervrije spits uit Kameroen laten weten af te zien van verdere gesprekken. Dat meldt een woordvoerder namens de directie.

Ajax heeft tot woensdag 18.00 uur gewacht op een antwoord van de aanvaller. "We respecteren dat hij de tijd neemt om een keuze te maken. Maar voor Ajax duurde dat te lang."

Het is nog onbekend of Eto'o voor de deadline iets van zich heeft laten horen. Ajax probeert nu voor het einde van deze maand, als de transfermarkt sluit, een andere spits naar Amsterdam te halen.

Andere clubs

Overmars had anderhalve week geleden in Parijs een gesprek met de Afrikaan. De directeur voetbalzaken van Ajax hield een goed gevoel aan die ontmoeting over. De viervoudig Afrikaans voetballer van het jaar heeft inmiddels ook de aandacht getrokken van Liverpool, Arsenal, AS Roma en Internazionale.

"Gezien het urenlange gesprek in Parijs was Samuel zeker geïnteresseerd om naar Ajax te komen. Maar kennelijk gold dat voor meerdere clubs," aldus de woordvoerder.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl