NOS VoetbalAangepast

Dordt huurt Korte en De Wit van ADO

FC Dordrecht kan komend seizoen weer beschikken over Giovanni Korte en Sem de Wit. Beide spelers worden voor een jaar gehuurd van ADO Den Haag, zo liet technisch directeur Marco Boogers van Dordrecht woensdag weten.

De 21-jarige aanvaller Korte speelde vorig seizoen ook op huurbasis voor Dordrecht en had met zijn doelpunten een belangrijk aandeel in de promotie naar de eredivisie. De geboren Hagenaar scoorde in de reguliere competitie vijftien keer.

"Korte is een bekend verhaal", lichtte Boogers toe op de website van de club. "Hij heeft zich vorig seizoen bewezen. Hij past bij ons en is razend populair bij de supporters. Er was mij heel veel aan gelegen om hem ook dit seizoen naar Dordrecht te halen."

De negentienjarige middenvelder De Wit kwam de tweede helft van het afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor Dordrecht, maar kreeg toen geen speelminuten. "Sem is een speler die ik al een tijdje met veel interesse volg", aldus Boogers. "Ik verwacht veel van hem en denk dat Sem met zijn spel kan gaan verrassen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl