NOS VoetbalAangepast

Redknapp wil Fer naar QPR halen

De kans is groot dat Leroy Fer ook volgend jaar in de Premier League speelt. De 24-jarige middenvelder staat nadrukkelijk in de belangstelling van Queens Park Rangers.

"We willen hem graag hebben", bekende manager Harry Redknapp woensdag bij Sky Sports. "Op het middenveld kunnen we wel nog wat versterking gebruiken. Fer is een interessante speler, maar we kijken ook naar anderen." Queens Park Rangers is na een jaar afwezigheid terug op het hoogste niveau in Engeland.

De oud-speler van Feyenoord en FC Twente degradeerde afgelopen seizoen met Norwich City uit de Premier League. Fer deed op het WK in Brazilië van zich spreken door als invaller het openingsdoelpunt te maken in de laatste groepswedstrijd van Oranje tegen Chili. Daarna kwam de fysiek sterke middenvelder vanwege een hamstringblessure niet meer in actie.

Sigthórsson, Ronaldinho en Eto'o

Als Fer daadwerkelijk overstapt naar de Londense club, dan wordt hij mogelijk ook de ploeggenoot van Ajax-spits Kolbeinn Sigthórsson.

De IJslander is dicht bij een overstap naar QPR. Daarnaast hoopt de club ook nog oudgedienden Ronaldinho en Samuel Eto'o aan te trekken. Beide spelers zijn transfervrij.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl