NOS VoetbalAangepast

PSV haalt nog vier nieuwe spelers

PSV haalt deze zomer nog vier nieuwe spelers. "Twee centrale verdedigers, een middenvelder en een aanvaller voor in de breedte." Dat zei algemeen directeur Toon Gerbrands in een interview op NOS Langs de Lijn.

Voor het middenveld is Steven Defour de voornaamste kandidaat. De 26-jarige Belgische middenvelder staat echter nog tot medio 2016 onder contract bij FC Porto en is bovendien deels eigendom van investeringsmaatschappijen Doyen en Robi.

"We zijn met hem bezig", bevestigde Gerbrands. "De speler wil graag. Wij komen er volgens mij ook wel uit met hem. Alleen moet het tussen PSV en FC Porto lukken en er zitten ook nog investeringsmaatschappijen bij. Marcel Brands heeft al aangegeven dat PSV een grens heeft. Wij betalen goed, maar geen megabedragen."

"Dilemma"

Het huren van Karim Rekik heeft ook prioriteit bij PSV. De negentienjarige verdediger speelde vorig seizoen al op huurbasis in Eindhoven, maar meldde zich deze zomer weer bij Manchester City.

Gerbrands: "Wij zouden hem heel graag nog een seizoen willen huren. De afweging tussen tempo en geduld is hierbij een dilemma. Dan wachten we liever nog een week, dan dat we een ander nemen en hij volgende week wel beschikbaar is."

Mochten Defour en Rekik toch niet haalbaar blijken, heeft PSV plan B al gereed. "We gaan eerst voor de besten, maar als dat niet lukt, liggen de andere namen klaar", zegt Gerbrands.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl