NOS VoetbalAangepast

Afellay met Barça naar Engeland

Hoewel Ibrahim Afellay begin juni te horen kreeg dat hij mocht uitzien naar een nieuwe club, reist hij toch met FC Barcelona mee naar het trainingskamp in Engeland. De vleugelaanvaller is door trainer Luis Enrique opgenomen in de groep van 26, die maandag naar St. George's Park, het trainingscomplex van de Engelse voetbalbond FA, afreist.

Na een langdurige blessure leek Afellay van de radar verdwenen in Barcelona. De voormalig aanvaller van PSV werd de afgelopen jaren onder meer geveld door een langdurige dijbeenblessure. Omdat Afellay niet lijkt te passen in de plannen van Enrique, zou Barcelona volgens zaakwaarnemer Rob Jansen mee willen werken aan een oplossing.

Messi en Suárez

WK-ganger Lionel Messi reist nog niet mee naar Engeland. Ook Luis Suárez, die tot 25 oktober geschorst is, moet het trainingskamp aan zich voorbij laten gaan.

Barcelona werkt op Britse bodem geen oefenwedstrijden af, wel wordt er dagelijks twee keer getraind. Als afsluiting van het trainingskamp speelt Barça zaterdag een oefenwedstrijd tegen het Franse OGC Nice.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl