NOS VoetbalAangepast

Utrechter Zullo scheurt kruisband af

FC Utrecht kan voorlopig niet beschikken over Michael Zullo. De linksback van de Utrechters heeft zijn kruisband afgescheurd. Dat heeft onderzoek uitgewezen.

Ook twee jaar geleden moest de 25-jarige Australiër, die in 2010 overkwam van Brisbane Roar, de seizoensstart aan zich voorbij laten gaan. Destijds gooide een liesblessure roet in het eten.

Zullo en Utrecht zijn vooralsnog geen gelukkige combinatie gebleken. Omdat de verdediger in de Domstad op een zijspoor belandde, werd hij vorig seizoen verhuurd aan het Australische Adelaide United.

Op de eigen website meldt FC Utrecht dat Zullo naar schatting negen maanden is uitgeschakeld.

Tegenslag Duplan

Ook Edouard Duplan is nog lang uit de roulatie. De Fransman was op de weg terug na een periode van revalideren, maar brak zijn knieschijf opnieuw. Inmiddels is Duplan weer geopereerd. Deze nieuwe blessure houdt de aanvaller vermoedelijk zo'n vier maanden aan de kant.

Zwaar blessureleed

De afgelopen seizoenen werd Utrecht vaker getroffen door zwaar blessureleed. Zo scheurden de voorbijgaande jaren ook Jacob Mulenga (zelfs twee keer), Adam Sarota en Willem Janssen hun kruisband af.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl