De Boer houdt hand op de knip

Frank de Boer heeft laten blijken dat hij vooralsnog geen reden ziet zijn elftal te versterken. Dat zei De Boer in De Lutte, waar Ajax deze week een trainingskamp belegt. De hoofdtrainer van de Amsterdammers houdt de miljoenen op dit moment dan ook nog liever op zak.

"Als er niemand meer vertrekt, dan komt er ook niemand bij", stelde de trainer, die de afgelopen vier seizoenen landskampioen werd. "De kans is groot dat Sigthórsson en Vermeer nog weg gaan. Maar van ons hoeven ze niet weg."

Blind

Na het afgelopen WK, waar bepaalde Ajacieden zich mogelijk in de kijker gespeeld hebben van Europese topclubs, hoopt De Boer zijn selectie intact te houden. Daley Blind was basisspeler bij Oranje en daarom zal er de komende weken aan hem getrokken kunnen worden. "Het zou mooi zijn als Daley nog minimaal een jaar bij Ajax blijft", aldus De Boer, die voor zichzelf ook nog wel toekomstperspectief ziet in Amsterdam.

"Je kan niet zeggen dat dit mijn laatste seizoen wordt bij Ajax. Ik kan hier nog steeds spelers beter maken. De Europese clubs waar ik eventueel een goed gevoel bij heb om heen te gaan, zijn op één hand te tellen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl