NOS VoetbalAangepast

De Boer wil bij Ajax blijven

Frank de Boer is ook komend seizoen de hoofdtrainer van Ajax. Dat bevestigde De Boer tijdens het trainingskamp in Oostenrijk. In een eerder stadium leek het er nog op dat De Boer, die kon rekenen op de belangstelling van Tottenham Hotspur, openstond voor een vertrek.

In Oostenrijk liet De Boer echter blijken niet van plan te zijn de landskampioen te verlaten. De succestrainer werd de afgelopen vier jaar landskampioen met Ajax. Inmiddels is de voorbereiding gestart en heeft De Boer zijn zaakwaarnemer te kennen gegeven dat 'hij zijn telefoon niet meer hoeft op te nemen'.

Met Ajax jaagt de 44-jarige De Boer, afgelopen twee seizoen uitgeroepen tot beste coach van Nederland, aankomend seizoen op zijn vijfde opeenvolgende landstitel en komt hij uit in de Champions League.

Van Rhijn

Voor verdediger Ricardo van Rhijn is het trainingskamp in Oostenrijk ten einde. Uit een mri-scan is gebleken dat de rechtsback een scheurtje in de hamstring van zijn linkerbeen heeft opgelopen. Volgens Ajax mist Van Rhijn de oefenwedstrijd tegen FC Wacker Innsbruck en is ook de seizoensstart serieus in gevaar.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl