NOS NieuwsAangepast

Máxima bij huwelijk broer in Wenen

Het koninklijk gezin heeft vandaag in Wenen het huwelijk bijgewoond van de jongste broer van koningin Máxima, Juan Zorreguieta. Ook prinses Beatrix was aanwezig bij de ceremonie, zo is te zien op foto's in de Oostenrijkse media.

Op andere foto's is ook te zien dat prinsessen Amalia, Alexia en Ariane bruidsmeisjes waren bij de plechtigheid in de Servitenkirche. De RVD wilde dat van tevoren niet bevestigen, omdat het om een privéaangelegenheid gaat.

Juan Zorreguieta was eerder al voor de wet getrouwd met de Oostenrijkse Andrea Wolf, een medewerker van de minister Karmasin. De receptie zou zijn gehouden in het Paleis Liechtenstein, het Weense verblijf van vorst Hans Adam.

Toeristisch uitje

Het boulevardblad Kronen Zeitung publiceerde ook foto's van Máxima voor de ceremonie. Samen met Amalia en Alexia bracht ze een bezoek aan de binnenstad van Wenen, waar ze een toeristische trekpleister, het paleis Hofburg, bezocht.

"Of ze zich ook een Wienermelange met een sachertorte heeft laten smaken, is niet bekend", schrijft de tabloid, die verder opmerkt dat Máxima "koninklijke glamour bracht in de keizerstad".

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl