NOS SportAangepast

Oklahoma City trekt stand gelijk

Oklahoma City Thunder heeft de tweede wedstrijd tegen Los Angeles Clippers in de play-offs van de Western Conference van de NBA gewonnen. Door de 112-101 zege staat het 1-1 in de best-of-seven.

Kevin Durant, net verkozen tot MVP, liet tegen de Clippers nog eens zien waarom hij beschouwd wordt als de beste speler van het jaar. Hij scoorde 32 punten en had ook nog twaalf rebounds en negen assists.

Westbrook was eenmansleger

Russell Westbrook deed nauwelijks voor Durant onder met 31 punten, tien rebounds en tien assists. Het was zijn derde triple-double in vijf duels. "Overal waar je keek, was Westbrook", zei Chris Paul van de Clippers. Ik liep de hele wedstrijd achter hem aan. Westbrook was een eenmansleger."

Hibbert eindelijk weer op dreef

In de Eastern Conference kwam Indiana Pacers naast Washington Wizards dankzij een 86-82 zege in eigen huis. Roy Hibbert, die in zeven duels maar tot 29 punten kwam, was eindelijk weer eens op dreef. Met 28 punten leverde Hibbert een grote bijdrage aan de zwaarbevochten zege.

Bradley Beal verkleinde de achterstand van de Wizards in de slotminuut tot twee punten, maar David West benutte kort daarna twee vrije worpen namens Indiana en met tien tellen tot de buzzer konden de Wizards niets meer uitrichten.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl