NOS NieuwsAangepast

12 tips over vermisten Panama

Na de uitzending van Opsporing Verzocht gisteravond zijn 12 tips binnengekomen over de twee vermiste vrouwen in Panama. Volgens een politiewoordvoerder zijn de tips heel divers. Er moet nog gekeken worden of daar ook bruikbare informatie tussen zit.

Gisteravond zei de politie bij Opsporing Verzocht dat de twee vrouwen waarschijnlijk niet zijn verdwaald. De politie houdt onder meer rekening met een misdrijf.

Getuigen

Getuigen worden gevraagd zich te melden. Alle informatie is welkom, zegt een politiewoordvoerder. Zo kunnen mensen die de vrouwen voor hun vertrek hebben gesproken zich ook melden. Dat geldt ook voor Nederlanders die de vrouwen in Panama zijn tegengekomen.

Kris Kremers (21) en Lisanne Froon (22) worden sinds 1 april vermist. Vorige week werd de grootschalige zoekactie naar de twee Amersfoortse vrouwen stopgezet.

De ouders van de vrouwen hebben een bedankbrief op Facebook geplaatst. Daarin bedanken ze iedereen voor de steun en medeleven van de afgelopen weken. "Wij zijn daar diep van onder de indruk", schrijven Peter en Diny, de ouders van Lisanne, en Hans en Roelie, de ouders van Kris.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl