NOS VoetbalAangepast

Einde seizoen Cech en Terry

Chelsea moet het in de komende, beslissende weken van het seizoen stellen zonder Petr Cech en John Terry. Beide spelers raakten in de eerste halve finale van het Champions League-duel met Atlético Madrid (0-0) geblesseerd.

Cech kwam in de achttiende minuut vervelend op zijn rechterschouder terecht. De schouder van de Tsjechische doelman schoot uit de kom, waarna hij naar een ziekenhuis werd gebracht. De Australische routinier Mark Schwarzer (41) verdedigde het Londense doel de rest van het duel met succes.

Enkelblessure Terry

Ook Terry moet de laatste weken toekijken of Chelsea het seizoen met prijzen afsluit. De aanvoerder van Chelsea viel twintig minuten voor tijd uit met een enkelblessure. Manager José Mourinho verwacht niet dat hij Terry nog kan gebruiken dit seizoen. "Alleen als we de finale halen kan Terry misschien nog speelminuten maken."

Chelsea moet zondag aantreden tegen Liverpool, het sleutelduel in de strijd om de landstitel. De Londenaren hebben vijf punten achterstand op de koploper. Volgende week is de return in Londen tegen Atlético Madrid.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl