Ajax blokkeert kaarten supporters

Ajax heeft tussen de 100 en 150 kaarten voor het uitduel met Heracles Almelo komende zondag geblokkeerd. Het gaat om kaartjes van supporters die afgelopen zondag betrokken waren bij het vuurwerkincident tijdens de bekerfinale.

Ajax weet welke supporters dat zijn. De supporters krijgen vandaag bericht dat hun toegangsbewijs ongeldig is. De Amsterdamse club verkocht in totaal 485 tickets voor het bezoekersvak van het Polman-stadion in Almelo.

Ajax en burgemeester Van der Laan van Amsterdam maakten eerder bekend dat het voor 400 supporters van de club verboden is om de wedstrijd Heracles-Ajax te bezoeken.

Kaarten Heracles

De supportersvereniging van Heracles heeft de eigen supporters opgeroepen geen kaarten te koop aan te bieden. Op onder meer marktplaats worden veel kaarten te koop aangeboden.

Ajax kan niet garanderen dat die kaarten niet in handen van supporters komen waarvan het kaartje nu geblokkeerd is. Volgens de club ligt de verantwoordelijkheid daarvoor bij het Openbaar Ministerie. Het OM weet ook om welke supporters het gaat.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl