NOS VoetbalAangepast

Van Gaal favoriet bij bookies

Geld inzetten op Louis van Gaal als nieuwe trainer van Manchester United heeft weinig zin. De bondscoach van het Nederlands elftal is bij de Engelse wedkantoren de grote favoriet om de ontslagen David Moyes op te volgen. Vier pond inzet levert slechts zeven pond op.

Mocht Ryan Giggs, nu interim-manager, de nieuwe trainer worden, dan schuift dat aanzienlijk meer. Voor vier pond inzet krijg je maar liefst 24 pond terug. Om maar aan te geven dat Van Gaal de torenhoge favoriet is.

Klopp valt af

Gokken op Jürgen Klopp lijkt inmiddels zeer onverstandig. De trainer van Borussia Dortmund was eerst nog een van de grote favorieten bij de bookmakers om Moyes op te volgen, maar hij heeft al laten weten niet naar Manchester te vertrekken.

"United is een geweldige club en ik voel me erg verwant met de fans daar, maar ik heb al een mooie plek bij Dortmund en mijn afspraken met de mensen daar kan ik niet breken", zo zegt Klopp in de Engelse krant The Guardian.

De Boer en Hiddink

Op het lijstje van potentiële opvolgers waarop gewed kan worden staan ook de namen van Frank de Boer en Guus Hiddink. Dat Hiddink vanaf volgend jaar op de bank zit bij Manchester lijkt uitgesloten. Hij volgt na het komende WK Louis van Gaal op bij Oranje.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl