NOS VoetbalAangepast

Real stoomt Ronaldo klaar voor CL

Real Madrid doet er alles aan om Cristiano Ronaldo op tijd klaar te stomen voor de confrontatie met Bayern München aanstaande woensdag in de halve finale van de Champions League.

Terwijl zijn ploeggenoten zondag van een vrije dag genoten, werkte de Portugese superster een intensief herstelprogramma af. Ronaldo ontbrak bij de laatste wedstrijden van Real Madrid vanwege een knieblessure. Ook miste hij afgelopen woensdag de door Real Madrid gewonnen bekerfinale tegen FC Barcelona (2-1).

Ook Marcelo lijkt fit

De wereldvoetballer van het jaar hervatte vrijdag voorzichtig de training. Zondag ging Ronaldo zowel met als zonder bal aan de slag. De verwachting is dat de aanvaller woensdag kan spelen tijdens het eerste duel met titelverdediger Bayern München. De Braziliaanse verdediger Marcelo, die vanwege een spierblessure drie weken aan de kant heeft gestaan, kan waarschijnlijk ook zijn rentree maken.

Dinsdag staat de andere halve finale op het programma. Atlético Madrid, dat FC Barcelona uitschakelde in de kwartfinale, speelt in het eigen Vicente Calderón tegen Chelsea.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl