Broers maken film Paul Walker af

De broers van Paul Walker gaan het werk van de omgekomen filmster voor Fast and Furious 7 afmaken. Cody en Caleb Walker nemen enkele scènes op die Paul Walker nog niet had gedraaid toen hij op 30 november vorig jaar verongelukte.

Volgens filmstudio Universal was Walkers bijdrage aan de film al grotendeels afgerond, maar moesten onder andere nog enkele actiescènes worden afgemaakt. De beelden van de broers zullen met de computer worden bewerkt zodat het lijkt alsof Paul in de film speelt.

De opnames van het nieuwste deel in de filmreeks werden vorig jaar stilgelegd na Walkers fatale ongeluk, maar zijn recentelijk weer herstart. "Met zijn broers erbij lijkt het net alsof Paul ook er weer bij is", zegt de filmstudio.

Te hard gereden

Walker kwam vorig jaar om het leven toen hij verongelukte met een Porsche in Californië. Het bleek dat zijn vriend, die achter het stuur zat, veel te hard had gereden. Ook hij kwam om.

In Amerika en in andere landen organiseerden fans van de filmreeks herdenkingen. Dat gebeurde ook in Rotterdam en Arnhem.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl