NOS SportAangepast

Vele uren live sport op NOS.nl

De marathon van Rotterdam, de klassieker Parijs-Roubaix, de ontknoping van de play-offs om het landskampioenschap in het hockey, de mogelijke vierde opeenvolgende landstitel van Ajax en de Swim Cup in Eindhoven. De NOS biedt zondag een rijk menu aan topsport. En dat alles is te volgen via televisie en NOS.nl.

Al vanaf 10.15 uur is op NOS.nl en Nederland 1 de marathon van Rotterdam te volgen. Het live-verslag van Parijs-Roubaix is vanaf 13.00 uur te zien op NOS.nl, en later op de middag ook op Nederland 1.

Verder is er veel hockey op NOS.nl. Om 12.00 uur is er eerst de strijd om het landskampioenschap bij de vrouwen tussen SCHC en Den Bosch, waarna om 15.45 uur de mannen van Oranje Zwart en Bloemendaal hun duel om de landstitel beginnen.

Reguliere uitzendingen

In de reguliere sportuitzendingen om 18.00 uur en 19.00 uur brengen we zoals gebruikelijk een overzicht van de gehele sportmiddag. Mocht Ajax zondag kampioen worden dan zal het feest op het veld, direct na de wedstrijd, te zien zijn op Nederland 1.

En zondagavond is er natuurlijk weer een uitzending van Studio Voetbal. In die uitzending zal een eventuele landstitel van Ajax eveneens uitgebreid aan bod komen.

De wedstrijden van de Swim Cup in Eindhoven, waar vrijwel alle vaderlandse toppers acte de présence geven zijn in samenvatting te zien op NOS.nl en in de reguliere televisie-uitzendingen.

Livestreams zondag 13 april

10.15 uur: marathon van Rotterdam

12.00 uur: SCHC - Den Bosch (hockeyfinale, vrouwen)

13.00 uur: Parijs-Roubaix

15.45 uur: Oranje Zwart - Bloemendaal (hockeyfinale, mannen)

18.00 uur: Studio Sport (samenvattingen van al het bovenstaande, maar ook de Swim Cup)

19.00 uur: samenvattingen eredivisie en eventueel kampioenschap Ajax

22.15 uur: Studio Voetbal

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl