NOS NieuwsAangepast

Nederlandse politie naar Panama

De Nederlandse politie gaat de familie van de twee vermiste Nederlandse vrouwen in Panama ondersteunen. Een verbindingsman is vanuit Colombia naar de stad Boquete gereisd om contact te onderhouden tussen de lokale politie, de ambassade en de familie van de vermisten.

De 21-jarige Kris Kremers uit Utrecht en de 22-jarige Lisanne Froon uit Amersfoort verdwenen dinsdag. De directeur van een taalschool waar de twee Spaans leerden, zegt dat ze op de dag van hun verdwijning werden gezien op een wandelroute bij Boquete.

Ontoegankelijk

Zo'n vijftig man zoekt in het gebied naar de vrouwen. "Vijftien hulpverleners hebben afgelopen nacht in ontoegankelijk gebied overnacht, zodat ze de vanochtend meteen verder konden zoeken", zegt correspondent Marc Bessems, die in het gebied is. Vanuit de lucht zoeken hulpverleners met helikopters naar de twee.

Ook enkele familieleden van Lisanne Froon zoeken in Panama mee, onder wie haar broer. Vanmiddag vertrokken ook de ouders van Kris Kremers naar Panama om te helpen. De ouders van Lisanne Froon blijven thuis.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl