"Getuigen zagen vrouwen Panama"

Poster waarmee aandacht wordt gevraagd voor de vermissing van Lisanne en Kris»
Poster waarmee aandacht wordt gevraagd voor de vermissing van Lisanne en Kris Facebook

De twee vermiste Nederlandse vrouwen zijn op de dag van hun verdwijning mogelijk gezien op een wandelroute bij de Panamese stad Boquete. De directrice van de taalschool in Boquete waar Lisanne Froon en Kris Kremers lessen volgden, schrijft dat op Facebook.

De beschrijving van andere wandelaars beantwoordt aan het signalement van de verdwenen vrouwen van 21 en 22 jaar, schrijft Ingrid Lommers van taalschool Spanish at Locations.

Tot dusver wist niemand met zekerheid of de twee inderdaad die wandeling hadden uitgekozen. Iemand uit de buurt had hen afgeraden om nog na 15.00 uur aan de lange tocht te beginnen.

Taxi

Getuigen melden dat twee jonge vrouwen dinsdag uit een taxi stapten nabij het startpunt van de wandeling, aldus Lommers op Facebook. Andere getuigen zeggen dat ze de vrouwen op het pad hebben gezien, na 15.00 uur 's middags.

Daarom concentreert de zoektocht later vandaag zich op deze wandelroute en alle zijpaden in de bossen rond Boquete. Vrijwilligers helpen de politie bij het uitkammen van het terrein.

Lommers heeft in een regionaal radioprogramma een beloning van 2500 dollar uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar Froon en Kremers.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Wegwerker omgekomen op A12 Video Bij een ongeluk op de A12 bij Woerden is een wegwerker om het leven gekomen. Een...23 okt 2014, 423 keer afgespeeld
  • » Stadhuis Iguala in brand gestoken Video De zaak van de verdwenen studenten in Iguala maakt volgens veel Mexicanen pijnlijk duidelijk hoe...23 okt 2014, 1813 keer afgespeeld
  • » "We wachten nog tot de lampen aangaan" Audio Vier veteranen verzamelen zich net voor zonsondergang aan de zuidkant van de nieuwe Waalbrug bij...23 okt 2014, 193 keer afgespeeld

Meer video en audio