Real wint opnieuw van Schalke

Real Madrid heeft - niet geheel verrassend - de kwartfinales van de Champions League bereikt. Na de 6-1 zege uit bij Schalke 04 werd het nu 3-1 voor de 'Koninklijke'.

Al stond de uitkomst al vast, de twee ploegen maakten er toch nog een aardig duel van. De Spanjaarden speelden ietsje ingehouden, maar waren opnieuw de baas en probeerden het publiek te vermaken. Schalke deed zijn best om met een goed gevoel het toernooi te verlaten.

Huntelaar één helft in actie

Dat laatste leek te gaan lukken, toen Tim Hoogland na ruim een half uur met een van richting veranderd schot voor de 1-1 zorgde. Daar stonden echter zo veel kansen van Real tegenover, dat de Spaanse zege onvermijdelijk was. Met een intikkertje opende Ronaldo na ruim twintig minuten de score, met een strak schot zorgde hij na rust voor de 2-1, waarna Álvaro Morata voor de eindstand zorgde.

Bij Schalke deed Klaas-Jan Huntelaar alleen in de eerste helft mee. Hij miste een grote kans, zijn schot ging net naast. Ronaldo raakte nog de paal en de lat.