NOS NieuwsAangepast

Everink wil geld van Badr Hari

Koen Everink, het slachtoffer van de mishandeling op dansfeest Sensation, eist in totaal 63.000 euro schadevergoeding van vechtsporter Badr Hari en een medeverdachte in deze zaak.

Het slachtoffer wil 43.000 euro van de verdachten voor gemaakte kosten. Daarnaast eist hij nog 20.000 euro voor immateriële schade.

Hobby's

Volgens zijn advocaat Alexander de Swart kan Everink door de mishandeling zijn hobby's niet meer uitoefenen, zoals het meedoen aan autorally's. "Hij ging als gezonde man de skybox in en kwam er half invalide weer uit."

Everink had na de mishandeling botbreuken in het gezicht en een verbrijzelde enkel. Hij is nog steeds niet hersteld en naar verwachting blijft hij zijn hele leven hinder ondervinden van zijn letsel.

Mishandelingen

Badr Hari staat terecht voor acht gevallen van mishandeling en één verkeersdelict.

Het zwaarste vergrijp waarvan het OM Hari beschuldigt is de mishandeling van zakenman Koen Everink. Het OM acht bewezen dat hij zich samen met Ferhat Y. tijdens het festival Sensation White in de Amsterdam Arena schuldig heeft gemaakt aan zware mishandeling van de zakenman.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl