NOS NieuwsAangepast

Hollande wil roddelblad aanklagen

De Franse president Hollande dreigt het roddelblad Closer voor de rechter te slepen. Volgens het blad heeft Hollande een verhouding met actrice Julie Gayet.

Closer publiceerde vandaag een zeven pagina's tellende reportage met foto's en informatie over de mogelijke affaire van de president.

Het blad heeft de foto's op verzoek van de advocaat van Gayet van zijn website gehaald. Closer ligt nog wel in de kiosken.

Verse croissants

Op de foto's is onder meer een man te zien met een helm in het gezelschap van een bodyguard. De foto is volgens het blad gemaakt bij het appartement van de actrice.

Hollande zou daar regelmatig de nacht doorbrengen. De bodyguard zou het liefdeskoppel de volgende ochtend verse croissants brengen.

Er is ook een foto van Hollande met een helm op. Het lijkt erop dat hij inderdaad de man is, die bij het appartement is gefotografeerd.

Privacy geschonden

In een verklaring tegen persbureau AFP zei Hollande (59) dat zijn privacy geschonden wordt door het artikel. Opvallend is dat hij in de verklaring een verhouding met Gayet (41) niet ontkent.

De Franse president is niet getrouwd. Hij heeft vier kinderen met de politica Ségolène Royal. Een paar jaar geleden verliet hij haar voor de journaliste Valérie Trierweiler, met wie hij nog steeds samenwoont.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl