NOS SportAangepast

Sijsling en Huta Galung zegevieren

Igor Sijsling heeft zich betrekkelijk eenvoudig geplaatst voor de halve finales van de Tennis Masters in Rotterdam. De Amsterdammer versloeg Antal van der Duim met 6-2, 6-4.

Tweevoudig winnaar Sijsling speelt zaterdag tegen Thiemo de Bakker voor een plaats in de eindstrijd. De Bakker won donderdag in drie sets van Matwé Middelkoop.

Jesse Huta Galung boekte een overwinning op Boy Westerhof: 3-6, 6-3, 6-0. Tijdens de partij liepen de gemoederen hoog op. "Ik vond het niet kunnen dat hij met een soort onderhandse smash mij probeerde te raken. Maar dat moment heeft me wel op scherp gezet", zei Huta Galung tegen TENNiS.nl. Hij neemt het in de halve eindstrijd op tegen Thomas Schoorel.

Schoofs en Kerkhove door

Bij de vrouwen schaarden Bibiane Schoofs en Lesley Kerkhove zich bij de laatste vier. Schoofs zag Angelique van der Meet opgeven bij 3-6, 6-2, 3-2 door blessure aan de rechterschouder. Ze ontmoet nu Kiki Bertens.

Kerkhove versloeg Indy de Vroome in drie sets: 6-3, 1-6, 6-1. De Zeeuwse speelt tegen Olga Kalyuzhnaya om een finaleplaats.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl