Nipte zege Golden State Warriors

Golden State Warriors heeft na drie nederlagen op rij weer een zege geboekt in de NBA. Het was een zwaarbevochten zege, want de Warriors wonnen het uitduel met New Orleans Pelicans met het kleinst mogelijke verschil: 102-101.

De Californische ploeg begon uitstekend aan de wedstrijd en sloot het eerste kwart af met een 28-18 voorsprong. De thuisploeg uit Louisiana herstelde de schade in het derde kwart en begon met een punt voorsprong aan de laatste akte. Jermaine O'Neal miste namens de Warriors een jumpshot met nog 22 tellen tot de buzzer, waarna Eric Gordon de Pelicans de zege had kunnen bezorgen. Zijn poging tot een driepunter strandde echter op de ring en Anthony Davis slaagde er niet in de bal te onderscheppen om uit de rebound te scoren.

Orlando Magic maakte een einde aan de vijf nederlagen tellende reeks uitduels met een 109-92 zege bij Atlanta Hawks. Washington Wizards klopte Los Angeles Lakers met 116-111. John Wall scoorde voor de derde keer op rij meer dan 30 punten. Dit keer kwam hij tot 31 punten, met 14 punten in het vierde kwart.