NOS VoetbalAangepast

Schaars krabbelt terug: crisis?

Dat het crisis is bij PSV, daar is eigenlijk iedereen het wel over eens. Ook aanvoerder Stijn Schaars nam het woord zaterdag in de mond na de 1-1 tegen de tien van Heerenveen. Nu, een paar dagen later, krabbelt hij echter terug.

"Ik heb het woord crisis niet genoemd, mij werd gevraagd of het crisis was", zegt hij tegen de NOS. "We moeten het allemaal ook niet groter maken dan het is."

Na zaterdag werd er veelvuldig gesproken over wat nu. "We moeten nu naar elkaar toe kruipen, we hebben elkaar nodig", zegt Schaars. "In de kleedkamer zijn ook wel dingen gezegd die hout snijden, maar dat blijft intern."

Schaars wil niet alleen staan

Als aanvoerder wordt van Schaars verwacht dat hij de groep op sleeptouw neemt, ook verbaal: "Maar dat moet niet alleen van mij komen. Ik ben dan wel aanvoerder, maar ik spreek liever met mijn voeten."

Voor PSV staan er weer twee belangrijke duels voor de deur. Donderdag in de Europa League tegen het Bulgaarse Loedogorets, zondag de topper tegen Feyenoord. "Mooie uitdagingen, ik kijk ernaar uit."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl