NOS VoetbalAangepast

Oranje gehavend tegen Griekenland

De Nederlandse voetbalvrouwen missen zaterdag in het WK-kwalificatieduel met Griekenland behalve Loes Geurts ook Claudia van den Heiligenberg.

85-voudig international Van den Heiligenberg heeft donderdag tijdens de training een lichte rugblessure opgelopen en is niet op tijd fit voor het duel dat op het Rotterdamse Woudestein gespeeld wordt. De speelster van Ajax wordt door bondscoach Roger Reijners vervangen door Stefanie van der Gragt van Telstar.

Eerder haakte keepster Geurts al af. De 89-voudig international heeft een enkelblessure en is in de selectie vervangen door Barbara Lorsheijd.

Nederland derde

Nederland staat in groep 5 van de WK-kwalificatie momenteel op de derde plaats na drie wedstrijden. De groepswinnaar plaatst zich direct voor het WK van 2015 in Canada. De beste vier nummers twee van de zeven groepen gaan naar de play-offs.

Griekenland heeft tot nu tot niet veel indruk gemaakt. De ploeg verloor van Portugal, België en Albanië en staat met een doelsaldo van twee voor en dertien tegen laatste in de poule.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl