Eerste puntenverlies Jong Oranje

Jong Oranje heeft zijn eerste averij opgelopen in de strijd om een ticket voor het EK van 2015. In Senec werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Jong Slowakije.

In de eerste helft incasseerde een pover Jong Oranje, dat de eerste drie duels had gewonnen, zijn eerste tegentreffer in deze kwalificatiereeks. Adam Zrel'ák werd slecht gedekt door Mike van den Hoorn en scoorde.

Na de rust herstelde de ploeg van coach Albert Stuivenberg zich en scoorde Luc Castaignos na een diepe bal van Tonny Vilhena, die later zelf de 1-2 maakte. Hij benutte de strafschop nadat Nathan Aké door Norbert Gyömbér gevloerd was.

In het laatste kwartier kreeg Jong Oranje twee tikken op rij: Tomas Malec maakte gelijk en Jürgen Locadia kreeg rood na een botsing met doelman Patrik Le Giang.