Falcao redt punt voor Monaco

AS Monaco heeft vrijdag voor eigen publiek tegen Évian Thonon Gaillard twee punten laten liggen in de Franse competitie: 1-1.

Daniel Wass zette de bezoekers in de 20ste minuut op voorsprong, waarna Radamel Falcao zeven minuten later op aangeven van zijn landgenoot James Rodríguez de gelijkmaker op het scorebord bracht.

Evenals Falcao deed ook Rodríguez negentig minuten mee bij de Monegasken. De twee Colombianen maken deel uit van de selectie van het Colombiaanse elftal voor de oefeninterland tegen Nederland op 19 november in Amsterdam.

Door het gelijkspel kwam Monaco op 26 punten uit dertien wedstrijden in de Ligue 1. Koploper Paris Saint-Germain (12-28) en nummer twee Lille OSC (12-26) komen zaterdag in actie tegen respectievelijk OGC Nice (thuis) en En Avant Guingamp (uit).