NOS VoetbalAangepast

Atlético verslaat Real Betis

Atlético Madrid heeft in Spanje geen steken laten vallen in zijn achtervolging op koploper Barcelona, dat zaterdag Real Madrid versloeg (2-1). Atlético kende geen problemen met Real Betis: 5-0.

De 18-jarige Oliver Torres maakte zijn eerste basisplaats direct waar, want hij zette Atlético al na twaalf seconden op 1-0. David Villa besliste het duel kort na rust met twee treffers (zijn eerste in oktober), waarna Diego Costa zijn elfde competitiegoal maakte. Het slotakkoord was voor aanvoerder Gabi.

De treffer van Torres is 'bij lange na' niet de snelste treffer in de Primera División. Die staat namelijk op naam van Joseba Llorente in januari 2008 voor Real Valladolid slechts 7,2 seconden nodig had om te scoren tegen Espanyol.

Het gepromoveerde Villarreal staat na een 4-1 overwinning op Valencia stevig op de vierde plaats. Aanvaller Giovai dos Santos eiste alle aandacht voor zich op. De Mexicaan gaf de assist voor de 1-0, trof de paal en miste een penalty. In de tweede helft tekende Dos Santos voor de 3-0 en de 4-1.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl