NOS VoetbalAangepast

Bergkamp denkt aan terugkeer Arsenal

Dennis Bergkamp denkt aan een terugkeer bij zijn oude club Arsenal. "Maar ik blijf nog zeker drie tot vijf jaar bij Ajax."

De 44-jarige oud-aanvaller van de Londense club doet zijn uitspraken in The Telegraph.

"Ik kan niet echt vooruit plannen. Maar ik zie mezelf niet bij Ajax blijven voor de rest van mijn carrière. En ik zie mezelf niet als trainer."

Vieira, Henry, Adams

Bergkamp, die van 1995 tot 2006 voor Arsenal uitkwam, ziet voor hemzelf een rol weggelegd achter de schermen. Een functie die hij nu als assistent-trainer en lid van het technisch hart van Ajax, ook vervult.

"Ik heb echt plezier in die rol, zeker in het individueel trainen van aanvallers." Over een terugkeer bij Arsenal zegt de oud-international: "Ik heb gesproken met of heb gelezen over anderen die dat ook zien zitten. Steve Bould is er nu al actief. Ik heb gesproken met Patrick Vieira en Thierry Henry zou ook dolgraag ooit terugkeren. Tony (Adams, red.) is ook een goede optie."

Bergkamp vergelijkt zichzelf tenslotte met een andere (oud-) Ajacied. "Het gevoel dat Johan Cruijff heeft gehad bij Barcelona, ik heb hetzelfde met Arsenal."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl