Kleine zege superieur PSV

PSV heeft in eigen huis een verdiende maar onnodig moeizame 2-1 overwinning geboekt op RKC Waalwijk. Vanaf het eerste fluitsignaal zocht PSV de aanval en de ene kans volgde op de andere. In de 22ste minuut was het raak toen Ola Toivonen op randje buitenspel de bal in het net schoof. Na de 1-0 had de thuisploeg het duel moeten beslissen, maar ineens stond het 1-1: Robert Braber rondde uit een snelle uitval simpel af. In de tweede helft groeide RKC-doelman Jan Seda uit tot de man van de wedstrijd. De Tsjech redde uitstekend op inzetten van Stijn Schaars, Zakaria Bakkali, Jeffrey Bruma en meerdere van Memphis Depay. In de slotfase zat Seda er echter een keer naast en Jürgen Locadia profiteerde.