NAC in slotfase langs Heracles

NAC Breda heeft met 2-1 gewonnen van Heracles Almelo in een duel waarin veel kansen onbenut bleven. Stipe Perica maakte vlak voor tijd het winnende doelpunt.

Het voetbal was in Breda voor rust vaak niet om aan te zien, zo veel ging er mis aan beide kanten. Desondanks werden er genoeg kansen gecreëerd en viel er veel te beleven. NAC-aanvaller Rydell Poepon miste voor een nagenoeg leeg doel, Rosheuvel raakte aan de andere kant de lat.

Kort na rust vielen er kort na elkaar twee mooie goals: Poepon kopte raak in de korte hoek, Bruns tikte binnen na een knappe actie van Uth. Het voetbal was nu beter en er bleven kansen komen. De druk op het Almelose doel nam toe en Perica kopte in de 83e minuut de winnende treffer binnen.