Feyenoord op de valreep naast NEC

Feyenoord heeft ternauwernood een punt overgehouden aan het uitduel met NEC; pas in de slotminuut viel de 3-3.

Een Rotterdams overwicht leidde tot een goal van Immers, die inkopte op aangeven van Tonny Vilhena. NEC counterde gevaarlijk en kwam nog voor de rust op 11; debutant Samuel Stefánik scoorde van dichtbij na eerst op doelman Erwin Mulder te zijn gestuit.

Nadat Graziano Pellè na rust paal en lat al had geraakt, vierde Jean-Paul Boëtius zijn rentree na vijf maanden blessureleed met een goal; de invaller rondde een mooie aanval af.

Feyenoords voorsprong hield maar kort stand; pover verdedigen werd afgestraft door Victor Pálsson en Stefánik, waarna Bruno Martins Indi op de valreep voor de 3-3 zorgde.