Geen winnaar bij FC Twente-PSV

PSV is bij FC Twente aan zijn eerste nederlaag van het seizoen ontsnapt. Het duel in Enschede eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Een fraaie aanval over rechts leverde Twente na een dik kwartier de 1-0 op; Shadrach Eghan draaide goed weg bij Jeffrey Bruma en schoot beheerst raak. De beste kans voor PSV was voor Georginio Wijnaldum, maar op het passje van Park Ji-sung volgde een slap schotje.

Wijnaldum scoorde in de 66ste minuut wel na een fraaie actie van Memphis Depay om amper een minuut later een enorme kans op de 1-2 te laten liggen; van dichtbij knalde hij hard over. Dat leek een dure misser te worden, toen Quincy Promes kort daarop Twente weer op voorsprong zette. Depay bezorgde PSV echter alsnog een punt met een van richting veranderd schot.