Park redt punt voor PSV in Almelo

Park Ji-Sung heeft PSV behoed voor de eerste nederlaag. Op bezoek in Almelo fröbelde de teruggekeerde Koreaan vlak voor tijd de 1-1 langs Heracles-doelman Remko Pasveer.

PSV was geen schim van zichzelf. Op het middenveld heerste Heracles en ook over de vleugels speelde PSV niets klaar.

Na een fout van Memphis Depay bezorgde Lerin Duarte de Almeloërs bovendien een droomstart. Hij scoorde na 6 minuten via een PSV-been.

Aan de andere kant pareerde doelman Pasveer een zwabberbal van Depay en een inzet van Florian Jozefzoon.

Met Milan in het achterhoofd bood PSV ook na rust weinig. Het fellere Heracles ging soms ietsje over de rand, maar leek daar wel succes mee te gaan boeken. Park besliste met een knappe actie anders.