PSV begint met zege bij ADO

PSV heeft zijn eerste wedstrijd van het eredivisieseizoen gewonnen. Bij ADO Den Haag haalde het met 3-2 de drie punten op.

Een fel ADO leek het PSV lastig te gaan maken, maar na een half uur was het 3-0 voor de bezoekers. Georginio Wijnaldum maakte, mooi gelanceerd door Stijn Schaars, 1-0. Daarna kopte Danny Holla in eigen doel en scoorde Jetro Willems na een mooie individuele actie. Een goal van Holla bracht kort voor rust iets van spanning terug.

ADO ging na rust op zoek naar meer. Het drong aan, maar tot een stevig offensief kwam het niet. PSV wist de angel uit de Haagse aanvallen te halen en kwam niet meer in problemen. Mike van Duinen maakte na een misser van Bruma nog 3-2, maar toen was er nog maar een minuut te spelen.