NOS VoetbalAangepast

Teleurstelling groot bij Gudde

Voor Eric Gudde voelt het intrekken van het plan voor de bouw van een nieuw Feyenoord-stadion als een nederlaag. Dat liet de algemeen directeur van de club aan de NOS weten.

Sportief gezien merkt Feyenoord daar op korte termijn echter nog niets van, denkt Gudde. "We hadden de eerstkomende vijf jaar sowieso geen nieuw stadion gehad. Op de middellange termijn is het een gemiste kans."

"We hebben al een paar keer duidelijk aangegeven dat als je permanent de vijfde begroting van de eredivisie hebt, dan zul je incidenteel wel een keer een hoofdprijs kunnen halen, maar dat is puur incidenteel", aldus Gudde.

Hoe nu verder?

De algemeen directeur weet even niet hoe het nu verder moet. "We hebben onze hele ziel en zaligheid hierin gegooid. We waren hier honderd procent van overtuigd, en dat ben ik nog. Ik ben zeer teleurgesteld. Ik heb het gevoel van een nederlaag."

"We staan volgende week weer op. Wij waren bezig om de club sportief en financieel op poten te helpen, daar zijn we denk ik redelijk in op weg. Dat blijven we voortzetten. En volgende week gaan we weleens kijken wat de uitkomst van dit alles is."

"Hoezo geen draagvlak?"

Gudde bestrijdt dat er geen draagvlak was voor het nieuwe stadion. "We hadden allerlei zaken beter kunnen en moeten communiceren, maar ik constateer ook dat 74 procent van onze seizoenkaarthouders voor een nieuwe stadion is. Dus hoezo geen draagvlak?"

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl