Bosz nieuwe trainer Vitesse

Peter Bosz»
Peter Bosz Pro Shots

Peter Bosz is de nieuwe trainer van Vitesse.

Bosz, die van 2010 tot aan het eind van het afgelopen seizoen Heracles Almelo onder zijn hoede had, volgt in Arnhem Fred Rutten op.

Ook Hendrie Krüzen, de assistent van Bosz bij Heracles, verhuist naar Vitesse.

Bosz kwam begin jaren tachtig zelf uit voor Vitesse, in de eerste divisie. In de eredivisie speelde de middenvelder voor NAC Breda en Feyenoord. Ook heeft hij acht interlands achter zijn naam staan.

Als trainer begon hij zijn loopbaan bij AGOVV. Later ging hij aan de slag als trainer van De Graafschap en Heracles. Tussen 2006 en 2009 was Bosz technisch directeur van Feyenoord.

Deel deze pagina

Audio

  • Ambities gaven doorslag voor Bosz Peter Bosz is de nieuwe trainer van Vitesse. De 49-jarige coach komt over van Heracles Almelo en drukte op de eerste training al... zijn stempel. Middenvelder Theo Janssen en doelman Piet Velthuizen is in ieder geval blij met zijn komst.

Video

Bosz gepresenteerd als Vitesse-coach

Peter Bosz is de nieuwe trainer van Vitesse. De 49-jarige coach komt over van Heracles Almelo en drukte op de eerste training al... zijn stempel.

Audio

  • Wielaard over komst Bosz naar Vitesse Peter Bosz is de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse. Samen met zijn assistent Hendrie Krüzen komt hij over van Heracles Almelo.... Presentator praat over de transfer met verslaggever Frank Wielaard, die vaak bij Vitesse te vinden is.

Video en Audio

  • » Heiner ging "volle bak naar bovenboei" Video De reactie van zeiler Nicholas Heiner, kersverse wereldkampioen in de Laser-klasse. De Nederlander...18 sep 2014, 22 keer afgespeeld
  • » "Echt zo super happy met nummer twee" Video De reactie van zeilster Marit Bouwmeester na haar gouden race op de WK zeilen. Het is de tweede...18 sep 2014, 25 keer afgespeeld
  • » Ajax richt vizier op Feyenoord Audio Ajax kon vandaag heel even nagenieten van de knappe 1-1 tegen Paris St. Germain in de Champions...18 sep 2014, 44 keer afgespeeld

Meer video en audio