NOS NieuwsAangepast

Blessure Anouk bij start Songfestival

Zangeres Anouk heeft in Malmö bij het bowlen een beenspier verrekt. Ze moet daarom verstek laten gaan bij de openingsreceptie van het Eurovisie Songfestival in Zweden. De organisatie van de Nederlandse delegatie bij het Songfestival laat dat weten via Twitter.

Dinsdag is de halve finale van het Songfestival in Malmö. Daar moet Nederland zich zien te plaatsen voor de finale, die op zaterdag 18 mei wordt gehouden.

Haar management, Topnotch, heeft een foto op de website geplaatst, waarbij te zien is dat Anouk op de grond ligt. De tekst bij de foto luidt: "Even Apeldoorn bellen. Anouk heeft bowling blessure #nojoke".

Geen paniek

De hashtag is een verwijzing naar een filmpje dat vorige week verscheen van de zangeres. Daarin waren beelden te zien van een stomdronken Anouk die lallend haar Songfestivalliedje 'Birds' zingt. Later bleek dat het ging om een reclamestunt van een verzekeraar.

Volgens haar manager Kees de Koning klopt het bericht over de blessure van Anouk. "Het is geen grap. Volgens de fysiotherapeut is er geen reden tot paniek. Ze moet alleen rust houden."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl