Nog geen spoor vermiste jongens

Deze foto's zijn door de moeder van de jongens op Facebook gezet»
Deze foto's zijn door de moeder van de jongens op Facebook gezet  

De politie heeft nog geen spoor gevonden van de twee vermiste jongens uit Zeist. De zoektocht van gisteravond en vannacht in de bossen bij Doorn heeft niets opgeleverd.

Daar werd maandagavond de vader van de jongens van 6 en 9 jaar dood gevonden. Hij had zelfmoord gepleegd. Het laatste teken van leven kwam maandag uit Limburg, waar de vader bij Neerbeek had getankt. Omdat dat niet ver van België en Duitsland is, is de politie daar op de hoogte gebracht van de vermissing, maar er wordt in die landen nog niet gezocht.

De Nederlandse politie probeert nu in kaart te brengen waar de vader maandag precies is geweest. Zo wordt bekeken of hij nog ergens anders met zijn pinpas heeft afgerekend om te weten te komen welke route hij van Limburg naar Doorn heeft gevolgd.

Videobeelden

Ook worden videobeelden van bijvoorbeeld Rijkswaterstaat bekeken in de hoop dat de auto op beeld is vastgelegd. In Zeist wordt ondertussen zijn computer nader onderzocht om te achterhalen waarom hij zelfmoord heeft gepleegd. Alle onderzoeken vergen veel tijd, heeft een woordvoerder gezegd.

Er is nationaal en internationaal een Amber Alert uitgegaan in de hoop dat mensen in Nederland, België en Duitsland iets hebben gezien wat het vermelden waard is.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Cream bassist Jack Bruce overleden Video Hij gold als een van de beste basgitaristen in de popmuziek, Jack Bruce. Hij werd wereldberoemd...25 okt 2014, 4624 keer afgespeeld
  • » Iraaks leger herovert stad bij Bagdad Video Op sommige plaatsen in Irak worden de strijders van terreurgroep Islamitische Staat langzaam...25 okt 2014, 5822 keer afgespeeld
  • » IS teruggedrongen in Irak Video Op sommige plaatsen in Irak worden de strijders van terreurgroep Islamitische Staat langzaam...25 okt 2014, 4719 keer afgespeeld

Meer video en audio