Geen zoektocht meer in Doorn

De moeder verspreidde deze foto's via Facebook»
De moeder verspreidde deze foto's via Facebook  

De politie zoekt vanochtend niet meer in de bossen bij Doorn naar twee vermiste kinderen. Een groot deel van het bos is gisteravond en vannacht doorzocht door mariniers, politieagenten en politiehonden.

Bij de zoektocht zijn geen sporen van de jongens aangetroffen, zegt een woordvoerder van de politie. De kinderen, een jongen van 7 en zijn broer van 9, zijn maandagavond met hun vader voor het laatst gezien.

Gisteren werd in het recreatiegebied Het Doornse Gat het lichaam van de vader van de jongens gevonden. De man heeft zelfmoord gepleegd.

De politie onderzoekt nu waar de vader op maandagavond is geweest. "We weten inmiddels dat hij maandagavond heeft getankt bij Neerbeek in Limburg", zegt de politiewoordvoerder. Agenten in Limburg hebben daarom ook de hele nacht onderzoek gedaan.

Oproep

De moeder van de vermiste kinderen heeft op Facebook een oproep geplaatst om haar kinderen te helpen vinden. Ze heeft twee foto's van haar kinderen geplaatst met de tekst: "Alsjeblieft, wil iedereen uitkijken naar mijn kleine mannetjes, ze worden sinds gisterochtend vermist."

Het bericht was vanochtend rond 8.30 uur al zo'n 20.000 keer door andere Facebook-gebruikers gedeeld.

Deel deze pagina

Video

  • video Theo Verbruggen: ook aanwijzingen op andere plekken De politie zoekt vanochtend niet meer in de bossen bij Doorn naar de twee vermiste kinderen. Een groot deel... van het bos is gisteravond en vannacht doorzocht door mariniers, politieagenten en politiehonden. Verslaggever Theo Verbruggen is in Doorn.
  • video Politie staakt zoektocht naar broertjes in Doorn De politie is vannacht rond 01.30 uur gestopt met zoeken naar twee vermiste jongens in de bossen bij Doorn.... De kinderen zijn niet gevonden.

Audio

  • Politie: we proberen in kaart te brengen waar vader is geweest Er is voor het eerst een Europees Amber Alert uitgegeven in de zoektocht naar de twee vermiste jongens. De broers van 7 en 9 jaar... oud zijn al anderhalve dag zoek. Hun vader, die op ze moest passen, pleegde zelfmoord in de bossen bij Doorn. U hoort Bernard Jens van de politie Midden-Nederland.
  • Mattijs van der Wiel: moeder deed gisteren al dramatische oproep op Facebook De politie is nog altijd op zoek naar de vermiste broertjes van 7 en 9 jaar oud. Er is alle reden om bezorgd te zijn over hun... veiligheid. Hun vader pleegde gisterochtend zelfmoord in de bossen bij Doorn en al sinds maandagavond zijn de jongens niet meer gezien. Verslaggever Mattijs van de Wiel in Doorn.
  • Politie: focus ligt nu op de vader De politie en het korps mariniers hebben afgelopen nacht gezocht naar twee vermiste broertjes van 7 en 9 jaar oud. Ze waren bij hun... vader, die zelfmoord pleegde in de bossen bij Doorn. U hoort Bernhard Jens van de politie Midden-Nederland.
  • Matthijs van de Wiel: geen enkel spoor van politie in Doorn De politie en het korps mariniers hebben afgelopen nacht gezocht naar twee vermiste broertjes van 7 en 9 jaar oud. Ze waren bij hun... vader, die zelfmoord pleegde in de bossen bij Doorn. Verslaggever Mattijs van de Wiel in Doorn.
  • Grote zoekactie naar vermiste broertjes in Doorn In de bossen bij Doorn is afgelopen nacht door 80 mariniers gezocht naar twee broertjes van 7 en 9 jaar. De vader van de jongens... pleegde zelfmoord in een recreatiegebied Het Doornse Gat. Een reportage van verslaggever Karin Alberts.

Video en Audio

Meer video en audio