NOS NieuwsAangepast

Broers niet gevonden bij zoekactie

In de bossen bij Doorn is de zoektocht naar twee vermiste jongens gestaakt. De kinderen zijn niet gevonden, meldt de politie.

De zoektocht gaat later verder. De kinderen waren bij hun vader, die dood is aangetroffen in recreatiegebied Het Doornse Gat. De man heeft zelfmoord gepleegd, meldt de politie.

Amber Alert

De twee broertjes zijn 7 en 9 jaar oud. De politie heeft tot 01.30 uur vannacht gezocht met een helikopter, speurhonden en paarden. Ook het Korps Mariniers werd ingezet.

De politie heeft vannacht een Amber Alert uitgegeven voor de twee jongens. Aanvankelijk werd daarin Zeist opgegeven als de woonplaats van de jongens, later werd dat veranderd in Vleuten.

Vermissing

De moeder van de twee kinderen heeft een bericht op Facebook geplaatst met de vraag of mensen willen uitkijken naar haar kinderen. De ouders van de jongens zijn gescheiden, de jongens waren bij hun vader.

De jongens zijn maandagavond rond 20.00 uur voor het laatst gezien met hun vader. Ze zaten in een blauwe auto. Volgens RTV Utrecht is maandagavond rond 22.15 uur nog gepind met de pas van de man bij TinQ in het Limburgse Neerbeek. De auto is teruggevonden in Doorn.

Gistermiddag werd familie van de man bereikt. Toen werd ook duidelijk dat de jongens werden vermist.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl