NOS NieuwsAangepast

Beloning voor tip zaak-Marja Nijholt

De hoofdofficier van justitie in Den Bosch heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van de moord op de 48-jarige Marja Nijholt. Haar lichaam werd op Nieuwjaarsdag gevonden in een tuin in Oss. Ze is doodgestoken met een onbekend voorwerp.

Het opsporingsprogramma Bureau Brabant vertoonde vandaag een reconstructie van de laatste uren van het leven van de Enschedese. Aan de hand van camerabeelden en gesprekken met getuigen is de politie tot de slotsom gekomen dat de vrouw een angstige indruk maakte en voorbijgangers panisch vroeg haar te helpen bij het vinden van een hotel.

Station

Marja Nijholt kwam 's middags vanuit de richting Deventer/Nijmegen per trein in Oss aan. Ze had een fiets bij zich. Ze is in verschillende cafés gezien. Er zijn geen beelden van haar in de nacht. In de ochtend wordt ze opnieuw gesignaleerd als ze, nu zonder fiets, van Berghem naar Oss loopt. De laatste beelden van haar zijn gemaakt op de vroege ochtend van Nieuwjaarsdag.

De politie zoekt getuigen, en vraagt wie in de ochtend gesproken heeft op het station van Oss met een gewonde man, die de trein naar Deventer nam.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl