NOS NieuwsAangepast

Bieber was "zeer geïnteresseerd"

Het Canadese tieneridool Justin Bieber was "zeer geïnteresseerd" in het Anne Frank Huis. Dat heeft de woordvoerder van het Anne Frank Huis gezegd tegen diverse media.

Na een bezoek aan het Anne Frank Huis afgelopen vrijdagavond raakte Bieber in opspraak door een wat onhandige opmerking in het gastenboek. Hij had geschreven dat hij hoopte dat Anne Frank ook een 'belieber' zou zijn geweest. Met belieber worden fans van Bieber bedoeld, meestal pubermeisjes.

Het Anne Frank Huis tilt niet zwaar aan Biebers opmerking en de ophef: "We moeten onthouden dat een jongen van 19 naar het Anne Frank Huis is gekomen en dat hij hier een uur is geweest op een vrijdagavond, terwijl hij even goed andere dingen had kunnen doen in Amsterdam. Hij was zeer geïnteresseerd. Dat is veel belangrijker dan het hele debat dat nu wordt gevoerd."

Te laat

Bieber was in Nederland voor een concert in de Gelredome in Arnhem. Ook dat ging niet helemaal goed. Zijn optreden begon te laat en eindigde daardoor ook te laat. Als gevolg daarvan misten zo´n 500 fans de laatste trein. Het Gelredome moest vijftien bussen inzetten die de fans tot aan de voordeur brachten.

Het Gelredome heeft de rekening van de bussen inmiddels naar Bieber gestuurd. Of die gaat betalen is nog niet bekend.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl