Tatoeage:Feyenoord kampioen 2013

Een Rotterdamse voetbalfan heeft wel heel erg veel vertrouwen in zijn club. Hij heeft namelijk alvast een tattoo laten zetten met 'Kampioen FR 2013'.

De tattoo is voorbarig aangezien er nog twee clubs zijn die hoger staan en er nog 7 wedstrijden gespeeld moeten worden. Dat weerhield de supporter van Feyenoord er niet van om de toekomstige gebeurtenis op zijn onderbeen te laten vereeuwigen.

Tatoeƫerder Bob zegt tegen RTV Rijnmond dat zij nergens meer raar van opkijken. "Ik vind het erger als mensen de naam van hun liefje heel groot laten zetten en het dan een keer over gaat."

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • De vermiste bergbeklimmers zijn meegesleurd door een lawine Verandert dodelijkste dag op de Mount Everest iets? Op de Mount Everest ging het vandaag helemaal mis. Door een lawine kwamen zeker twaalf mensen om het leven, drie mensen worden nog vermist. Nog nooit vielen er op een dag zoveel doden op de berg.
  • De Turkse premier Erdogan daagt Twitter en YouTube Erdogan sleept sociale media voor rechter De Turkse premier Erdogan sleept Twitter en Youtube voor de rechter, omdat de sociale media zijn rechten zouden schenden. Hij eist nu bij de rechter 50.000 lira compensatie, zo'n 20.000 euro.
  • Universiteit van Amsterdam "UvA wist van fraude computertoetsen" Medewerkers van de UVA waren al veel langer op de hoogte van fraude met een computertoets. Dat zeggen studenten van de studie Economie en Bedrijfskunde tegen NOS op 3.