Tatoeage:Feyenoord kampioen 2013

Een Rotterdamse voetbalfan heeft wel heel erg veel vertrouwen in zijn club. Hij heeft namelijk alvast een tattoo laten zetten met 'Kampioen FR 2013'.

De tattoo is voorbarig aangezien er nog twee clubs zijn die hoger staan en er nog 7 wedstrijden gespeeld moeten worden. Dat weerhield de supporter van Feyenoord er niet van om de toekomstige gebeurtenis op zijn onderbeen te laten vereeuwigen.

Tatoeëerder Bob zegt tegen RTV Rijnmond dat zij nergens meer raar van opkijken. "Ik vind het erger als mensen de naam van hun liefje heel groot laten zetten en het dan een keer over gaat."

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • De drie acteurs Moslim plagen, klappen vragen Wordt er in Canada argwanend naar moslims gekeken na de fatale schietpartij in Ottawa afgelopen week? Die vraag wilden drie filmmakers beantwoord hebben. Een antwoord kwam er, in de vorm van een bloedende neus.
  • Demonstranten in de Burkinese hoofdstad  Ouagadougou In beeld: protesten in Burkina Faso Duizenden inwoners van Burkina Faso hebben vandaag het parlement bestormd. Ze zijn boos, omdat president Compaore de grondwet wil wijzigen om zo zelf langer president te blijven. Campaore is al 27 jaar president van het Afrikaanse land en de demonstranten vinden dat lang genoeg. Het voorstel is inmiddels ingetrokken.
  • Kunst of vandalisme? Kunstenares of narcistische vandaal? Ze bekladde Amerikaanse nationale parken met 'kunst' en liet dat trots zien op Instagram. Op internet kreeg ze een bak kritiek over zich heen.