Tatoeage:Feyenoord kampioen 2013

Een Rotterdamse voetbalfan heeft wel heel erg veel vertrouwen in zijn club. Hij heeft namelijk alvast een tattoo laten zetten met 'Kampioen FR 2013'.

De tattoo is voorbarig aangezien er nog twee clubs zijn die hoger staan en er nog 7 wedstrijden gespeeld moeten worden. Dat weerhield de supporter van Feyenoord er niet van om de toekomstige gebeurtenis op zijn onderbeen te laten vereeuwigen.

Tatoeëerder Bob zegt tegen RTV Rijnmond dat zij nergens meer raar van opkijken. "Ik vind het erger als mensen de naam van hun liefje heel groot laten zetten en het dan een keer over gaat."

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • (oud-)studenten vieren het 200-jarig bestaan van Minerva in Leiden Meer studenten lid. Alweer. Het aantal studenten dat zich aan heeft gesloten bij een studentenvereniging is voor het tweede jaar op rij flink gestegen.
  • Tomaten dus Gigantisch tomatengevecht op de Dam Een kaartje kopen zit er niet meer in: het tomatengevecht van vanmiddag op de Dam zit vol. Om 15.00 start de inloop om 16.00 begint het tomatengevecht op het Amsterdamse plein. Er zouden 2000 mensen meedoen, die een kaartje kochten voor 15 euro per stuk.
  • De brandweer hielp de zwijnen weer op de kant Woede over gedode zwijnen Een jachtopziener heeft de acht zwijnen doodgeschoten die vanmorgen uit het water waren gered. De brandweer in Weesp kreeg rond 08:20 een melding dat de zwijnen de kant niet meer opkwamen. Met twee boten hielpen ze de beesten uit het water.