Tatoeage:Feyenoord kampioen 2013

Een Rotterdamse voetbalfan heeft wel heel erg veel vertrouwen in zijn club. Hij heeft namelijk alvast een tattoo laten zetten met 'Kampioen FR 2013'.

De tattoo is voorbarig aangezien er nog twee clubs zijn die hoger staan en er nog 7 wedstrijden gespeeld moeten worden. Dat weerhield de supporter van Feyenoord er niet van om de toekomstige gebeurtenis op zijn onderbeen te laten vereeuwigen.

Tatoeëerder Bob zegt tegen RTV Rijnmond dat zij nergens meer raar van opkijken. "Ik vind het erger als mensen de naam van hun liefje heel groot laten zetten en het dan een keer over gaat."

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Het Russische konvooi stond vanochtend nog stil bij de Oekraïense grens, maar is inmiddels vertrokken NOS.nl: Konvooi rijdt Oekraïne binnen De eerste vrachtauto's van het hulpkonvooi voor Loegansk zijn Oekraïne binnengereden. Het gaat volgens verslaggevers ter plekke om zeker zeventig trucks. Een deel daarvan stond sinds gisteren in een stuk niemandsland.
  • Personeel van Malaysia Airlines huilt tijdens de ceremonie In beeld: dag van nationale rouw in Maleisië Maleisië treurt vandaag om de slachtoffers van rampvlucht MH17. Het land heeft voor het eerst in de geschiedenis een dag van nationale rouw. De regering heeft inwoners gevraagd zwarte kleding te dragen en een minuut stil te zijn.
  • James Foley op een foto uit 2012 in Syrië Ouders James Foley publiceren laatste e-mail van IS De ouders van James Foley kregen vlak voor de executie van hun zoon een e-mail van strijders van de Islamitische Staat (IS). Daarin stond dat ze Foley gingen executeren. De Amerikaanse website GlobalPost publiceerde de mail, met toestemming van de familie van Foyle, om te laten zien waarom IS James heeft onthoofd.