Tatoeage:Feyenoord kampioen 2013

Een Rotterdamse voetbalfan heeft wel heel erg veel vertrouwen in zijn club. Hij heeft namelijk alvast een tattoo laten zetten met 'Kampioen FR 2013'.

De tattoo is voorbarig aangezien er nog twee clubs zijn die hoger staan en er nog 7 wedstrijden gespeeld moeten worden. Dat weerhield de supporter van Feyenoord er niet van om de toekomstige gebeurtenis op zijn onderbeen te laten vereeuwigen.

Tatoeëerder Bob zegt tegen RTV Rijnmond dat zij nergens meer raar van opkijken. "Ik vind het erger als mensen de naam van hun liefje heel groot laten zetten en het dan een keer over gaat."

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Daniel Pierce Ouders zetten homo uit huis, internet vangt hem op Hoe je niet moet reageren als je zoon je vertelt dat je homo bent. Dat heeft Daniel Pierce (19) uit Georgia, Amerika op internet laten zien, met een heftig en confronterend filmpje.
  • 112 Slecht bereik 112 door "Slecht bereik 112" Het nieuwsbericht over de slechte bereikbaarheid van 112 zorgt vandaag voor slechte bereikbaarheid van 112. De politie roept mensen op om vooral niet te gaan testen of het nummer wel bereikbaar is.
  • iCloud Lekker veilig (en naakt) in de cloud? Je privékiekjes naar een ontwikkelaar brengen, die ze afdrukt en dus onder ogen krijgt, dat hoeft gelukkig niet meer. Je zet ze nu lekker veilig in een cloud, achter slot en grendel met een wachtwoord en beveiligingsvragen. Niet dus, bewijzen de pikante foto's van celebrities op het wereldwijde web vandaag. Hoe veilig is die cloud? En ligt dat aan Apple?