Tatoeage:Feyenoord kampioen 2013

Een Rotterdamse voetbalfan heeft wel heel erg veel vertrouwen in zijn club. Hij heeft namelijk alvast een tattoo laten zetten met 'Kampioen FR 2013'.

De tattoo is voorbarig aangezien er nog twee clubs zijn die hoger staan en er nog 7 wedstrijden gespeeld moeten worden. Dat weerhield de supporter van Feyenoord er niet van om de toekomstige gebeurtenis op zijn onderbeen te laten vereeuwigen.

Tatoeëerder Bob zegt tegen RTV Rijnmond dat zij nergens meer raar van opkijken. "Ik vind het erger als mensen de naam van hun liefje heel groot laten zetten en het dan een keer over gaat."

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Overzicht van vliegtuigcrash Laatste nieuws MH17: een overzicht Op 17 juli stortte vlucht MH17 boven Oekraïne neer. 298 mensen kwamen om, onder wie 194 Nederlanders. Verder lieten 43 Maleisiërs, 27 Australiërs, 12 Indonesiërs, 10 Britten, 3 Duitsers, 4 Belgen, 3 Filipijnen, 1 Canadees en 1 Nieuw-Zeelander het leven. Hieronder verzamelen we het laatste nieuws over de ramp.
  • Een luchtaanval op Gaza Weer bloedige dag in Gaza Het was opnieuw een bloedige dag in Gaza. Bij een granaataanval van het Israëlische leger op een grote markt in Gaza-stad kwamen zeker vijftien mensen om het leven. Volgens de Palestijnse hulpdiensten vielen minstens 160 gewonden.
  • De eerste UberPOP in Amsterdam Uber zet ook particulieren in, inspectie wil optreden Taxi-app Uber heeft iets nieuws bedacht: Uberpop. Tot nu toe maakten ze gebruik van professionele taxichauffeurs die extra goedkoop ritjes maakten. Vanaf vandaag gaan ze in Amsterdam particulieren inzetten, die hun eigen auto als taxi gebruiken.