NOS NieuwsAangepast

Tv-quiz Weet ik 'Fail' online bespot

De nieuwe kennisquiz 'Weet ik Veel' op RTL4 is niet helemaal soepel van start gegaan. Kijkers werd gevraagd mee te spelen via een mobiele applicatie of op de site van het programma, maar dat lukte niet vanwege technische problemen.

De app en site werkten niet goed vanwege "te grote belangstelling". Op televisie verscheen enkele keren een tekst in beeld waarin excuses werden aangeboden. De tv-uitzending verliep wel zonder problemen. Saillant detail is dat het programma wordt gesponsord door Windows 8.

#Weetikfail

Op Twitter wordt het nieuwe programma massaal bespot met als hashtag 'Weetikfail'. Desondanks trok het nieuwe spelprogramma gisteravond de meeste kijkers. Volgens de Stichting KijkOnderzoek keken er ruim 2,3 miljoen mensen naar 'Weet ik Veel'.

De quiz, bedacht en gepresenteerd door Linda de Mol, wordt gespeeld door studenten in de studio en drie bekende Nederlanders. De studenten strijden om de titel 'Beste Student van Nederland' en de bekende Nederlanders proberen het hoogste rapportcijfer te halen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl