Lazio op rozen na zege op Stuttgart

Lazio heeft dankzij een zege (0-2) bij VfB Stuttgart een plek in de kwartfinales van de Europa League voor het grijpen.

Ederson strafte voor rust zwak verdedigen van Stuttgart af en na de pauze trof Ogenyi Onazi doel na een rush vanaf de eigen helft.

Chelsea leed bij Steaua Boekarest een 1-0 nederlaag. Raul Rusescu scoorde na ruim een half uur vanaf de stip na tegen de grond te zijn gewerkt door Ryan Bertrand.

Hiddinks Anzji niet voorbij Newcastle

Guus Hiddinks Anzji Machatsjkala bleef in Moskou tegen Newcastle United op 0-0 steken.

Anzji had een overwicht, maar de solide verdediging van Newcastle, met Vurnon Anita in de basis, hield simpel stand.

Samuel Eto'o was met twee schoten gevaarlijk, maar Robert Elliot, de vervanger van de geblesseerde doelman Tim Krul, stond pal.

Kuijt wint met Fenerbahce

Fenerbahce won bij Viktoria Plzen (0-1) door een late goal van Pierre Webó. Eerder had Dirk Kuijt voor een verlaten doel gefaald.